Dagvoorzitter

Om tijdens uw evenement de juiste boodschap over te brengen naar uw gasten, heeft u iemand nodig die de juiste verbindingen legt. Een dagvoorzitter helpt u niet alleen om het programma te bewaken en het geheel aan elkaar te praten, maar zorgt ook voor interactie, diepgang en de juiste sfeer.

Sandy Nijhuis

Professioneel, betrokken, energiek, scherp en altijd met een vleugje humor, dat zijn de woorden die mij als dagvoorzitter het beste omschrijven.

Met veel plezier sta ik iedere keer weer op het podium. Of het nu gaat om de opening van uw congres, het leiden van een debat of het begeleiden van een volledige meeting, het is het mooiste vak ter wereld!

Mijn betrokkenheid uit zich in het feit dat ik altijd graag vroeg in de voorbereidingen van een evenement aansluit. Ik denk graag met u mee over de ideale vorm voor uw evenement. Mijn jarenlange ervaring als event manager komt hierbij goed van pas!

Een gedegen voorbereiding is voor mij een must! Wat is het doel van het evenement, welke gasten komen er, welk thema staat centraal en waarom, welke sfeer wilt u tijdens de bijeenkomst en met welk gevoel en boodschap moeten uw gasten na afloop naar huis vertrekken? Voor mij allemaal essentiële informatie om mijn werk goed te kunnen doen en uw evenement succesvol te laten verlopen.

Ieder evenement heeft een ander doel en een ander publiek en daar hoort ook een eigen manier van communiceren bij. Soms is een formele insteek gewenst, andere keren staat een ontspannen en informele sfeer centraal. Op basis van uw wensen stem ik mijn wijze van modereren en presenteren af op uw specifieke bijeenkomst en gasten.

Graag neem ik de rol van dagvoorzitter op uw evenement voor mijn rekening om uw bijeenkomst net dat beetje extra te geven!

 

Nieuwsgierig? Bekijk dan hiernaast mijn showreel!

 

 

 

 

 

.